MarktPlaza

DS 3 Cabrio - So Chic 1.2 PureTech 110pk S&S NAVI | LEDER | LED VISION

504x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.598 kg
Afmetingen (LxBxH): 395 x 172 x 146 cm
Wielbasis: 245 cm
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Automatisch inschakelende verlichting
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbaar schuifdak
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags voor
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Snelheidsbegrenzer
- Spoiler achter
- Sportinterieur
- Sportstuur
- Stoelverwarming bestuurder
- Stoelverwarming voor
- Toerenteller
- Zij-airbags
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas, sportinterieur, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.