MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - Feel 1.2 PureTech 82pk ETG5 |AUTOM|CLIMA|LMV|CAMERA|NAVI|

471x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2014
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 195 x 148 cm
Wielbasis: 260 cm
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 100 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 1e eigenaar
- 7" touchscreen
- Achterruitverwarming
- Achteruitrijcamera
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Airbump
- Audiobediening op het stuur
- Automatisch inschakelende verlichting
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags voor
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (17)
- Meesturende koplampen
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Reservewiel
- Snelheidsbegrenzer
- Telefoon
- USB / AUX
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Natuurlijk is er ook climate control aanwezig. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.