MarktPlaza

Drie paar z.g.a.n. Herenschoenen in de Maat 41-Marakech+Bershka Man+Zara

156x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Het eerste paar zijn Bruin Leren Veterschoenen gekocht  in Marrakech en twee maal gedragen, Op de eerste foto ziet u duidelijk de aantrekslip waarmee u makkelijk met uw voet de schoen inkomt. U haalt ze op in Rotterdam West voor € 7,50 de verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn € 7,25.

Dan een paar half hoge Zwart Leren Veterschoenen van Bershka met Bruine voering en een rits aan de achterkant voor makkelijk aan of uit te trekken wat te zien is op de vierde foto.  Ze zijn nooit gedragen en geheel onbeschadigd. U haalt ze op voor € 12,50 de eventuele verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn € 7,25.

De Sneakers van Zara zijn half hoog in een aparte Suede kleurstelling van buiten, en grijs gevoerd van binnen. Ze zijn nooit gedragen wat u kunt zien aan de zolen op de achtste foto. U haalt ze op voor € 6,00 en de eventuele verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn € 7,25

Neemt  u deze drie paar schoenen in de maat 41 tegelijk over dan haalt u ze op voor € 22.50 de verzendkosten via Post NL  met Track & Trace zijn € 7,25.