MarktPlaza

Draagarmwagens Transportwagens Magazijnwagens

270x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Draagarmwagens voor transport en opslag van lange(re) materialen. Draagarmen traploos verstelbaar en draagarmwagens compleet verschroefbaar.

Draagarmwagens bestaande uit frame van stabiel profielstaal voorzien van blauwe (RAL 5007) poedercoating. Draagarmen eventueel leverbaar met overtrokken 3 mm dikke PVC slang voor extra antislip en bescherming van de goederen. Wielprofiel, staanders en dwarsbalken door krachtige schroefplaat verbonden. Draagarmen van 27 mm doorsnee stalen buis met schroefplaat. Losse onderdelen en/of accessoires ook leverbaar.

Bij Begra Magazijninrichting BV vindt u voor elke vorm van opslag de juiste magazijninrichting en voor elk denkbaar product de juiste magazijnstelling. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte stellingen, entresolvloeren, palletstelling, draagarmstelling, grootvakstelling, winkelstelling, intern transport met de daarbij horende service of in zijn algemeen deskundig advies voor het inrichten van uw magazijn: u kunt rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Wij nodigen u graag uit om onze gehele voorraad magazijnstellingen en benodigdheden vrijblijvend te komen bezichtigen op ons hoofdkantoor te Oss. In onze uitgebreide showroom staat een ruim assortiment aan verschillende opslagsystemen gepresenteerd waarbij onze adviseurs u uitleg geven over de diverse mogelijkheden en passende oplossingen voor uw magazijn of werkplaats.

IJsselstraat 9-13

5347 KG Oss
Nederland

Tel: +31 (0) 412 667 650 - NL
Tel: +32 (0) 3 808 25 14 - BE
Fax: +31 (0) 0412 638 707

Openingstijden: ma-vr 8:00-17:00 & za 8:00-12:00