Dolly Parton & Friends+Fats Domino+Cream-Total Rock Re…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Dolly Parton & Friends-I Will Always Love You-is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. Hij heeft een speelduur van 58 minuten met 16 nummers uitgevoerd door haar en o.a. Brenda Lee, Loretta Lyn en Charley Pride. De titels van de Songs leest u op de tweede foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,75 en via Post NL verzenden komt op € 2,88.

Fats Domino-Walking to New Orleans-is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De speelduur is 54 minuten en er  zijn 22 tracks met gast optredens van o.a. Ray Charles, Jerry Lee Lewis en Ron Wood. Op de vierde foto leest u de programering van dit Live Concert. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 2,00, verzenden via Post NL is € 3,84.

Cream The Essential Music Of All Time is Nieuw in de verpakking ( geschikt als Cadeautje voor een Klein prijsje ) met een speelduur van 1 uur en 32 minuten, op de zesde foto leest u wat meer over de inhoud. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,75 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Bobby Womack-Soul Seduction Supreme is Nieuw in de verpakking en prima als Cadeautje voor een Klein prijsje. De speelduur is 1 uur en 17 minuten en het zijn 9 Live opgenomen Classical Songs zoals It's All Over Now en Woman's Gotta Have It. De overige titels leest u op de achtste foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 2,00 de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Neemt u ze alle 4 tegeijk over dan haalt u ze op voor 6.50 de verzendkosten zijn dan € 4,60 met Track & Trace.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.