MarktPlaza

Diane Chamberlain Engel van het licht

114x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Diane Chamberlain Engel van het licht
Gebonden boek
De jonge, aantrekkelijke arts Olivia Simon, heeft dienst in het kleine ziekenhuis van Outer Banks, North Carolina, als een neergeschoten vrouw wordt binnengebracht. Olivia probeert alles om het leven van haar patiënte te redden. Dan komt ze tot een schokkende ontdekking: de vrouw op haar onderzoekstafel moet Annie O’Neill zijn – de vrouw waarop haar echtgenoot, Paul, hopeloos verliefd is.
De spoedoperatie die Olivia moet uitvoeren om het leven van haar rivale te redden mislukt. Annie sterft een tragische dood. Op Olivia’s schouders rust de zware taak dit aan Annie’s echtgenoot Alec en hun kinderen te vertellen. Uitgeput en neerslachtig zoekt Olivia troost bij Paul. Maar Paul verlaat het huis met slaande deuren zodra hij het bericht van Annie’s dood hoort. Hij is buiten zichzelf van verdriet en woedend op Olivia dat zij Annie heeft laten sterven.
Nu Annie er niet meer is, lijkt het leven van haar echtgenoot Alec zinloos. Dan hoort hij dat de oude vuurtoren van Kiss River, waar hij en Annie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, door de zee bedreigd wordt. Verteerd door zijn verlies sluit Alec zich aan bij een kleine actiegroep die probeert de vuurtoren te redden.
Ook Olivia en Paul vechten voor het behoud van de toren, elk om hun eigen, geheime reden. Het verdriet om hun verloren liefdes drijft Alec en Olivia naar elkaar toe. Maar terwijl de aantrekkingskracht steeds groter wordt, blijft de herinnering aan Annie hen achtervolgen.
In de zuigende draaikolk van haat, liefde, verraad en passie is er één laatste kans op redding: de enige persoon die de schokkende waarheid over Annie kent...