MarktPlaza

DESIGNING THE 21st CENTURY - Charlotte and Peter Fiell

106x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

DESIGNING THE 21st CENTURY 
Charlotte & Peter Fiell
Taschen

Uitgave: TASCHEN
Taal: Engels - Frans - Duits
Groot formaat gebonden boek
576 pagina's
In NIEUWSTAAT
(CDJK)

"De goed bewerkte selectie van afbeeldingen biedt een waardevolle momentopname van hedendaags design en een duidelijke indicatie van de vormen van wat komen gaat - een nuttige referentie voor ontwerpprofessionals en algemene lezers die willen om meer te weten te komen over wat er gebeurt in de bredere designwereld.”
- Wallpaper

"Je zult versteld staan ​​van de objecten in dit boek... Onmisbare lectuur voor elke beginnende ontwerper."
- Interieur Magazine

"Het definitieve boek over geavanceerd productontwerp, meubels, keramiek, glaswerk en textiel met een dwarsdoorsnede van 's werelds meest invloedrijke ontwerpers, van de gevestigde orde tot de nieuwkomer.
Met een grrot aantal verbluffende afbeeldingen van hun meest vooruitstrevende werk, geeft elke ontwerper een overzicht van hun visie op de toekomst van design terwijl ze experimentele concepten en revolutionaire manieren van denken bespreken. Een sterk aanbevolen boek voor iedereen die geïnteresseerd is in design."
- Christies, Londen

Hoe zien de slimste en beste ontwerpers van vandaag de toekomst van design? Wat zijn de bepalende elementen van vorm, functie en esthetiek aan het begin van het millennium?
Als antwoord op deze brandende vragen hebben we het definitieve boek samengesteld over geavanceerd productontwerp, meubels, keramiek, glaswerk en textiel. Inclusief een dwarsdoorsnede van 's werelds meest invloedrijke ontwerpers, van supersterren tot nieuwkomers, en verbluffende beelden van hun meest vooruitstrevende werk.
Designing the 21st Centurybevat bijdragen van alle ontwerpers: elk stuurde ons zijn of haar antwoord op de vraag: "Wat is uw visie op de toekomst van design?"
Lees het boek om te zien hoe hun revolutionaire manier van denken vorm krijgt.
De experimentele concepten en voorspellingen die hier aan bod komen, zullen voor toekomstige generaties als een belangrijke referentie dienen - wanneer onderzoekers in 2101 willen zien wat er een eeuw eerder in het ontwerp gebeurde, is dit het boek dat ze zullen raadplegen.