MarktPlaza

De zevende encycliek van Johannes Paulus II

23x bekeken
28 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 3,65

Omschrijving

Paperback, uitgave 1988, 80 blz. met kleurenfoto's. Boekje heeft lichte verkleuring; in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,65 euro) zijn voor de koper. [B4]

Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Populorum progressio heeft Paus Johannes Paulus II op 30 december 1987 een nieuwe sociale encycliek gegeven, getiteld: 'Sollicitudo rei socialis'
Met deze encycliek wil de paus: 'de continuïteit en de voortdurende vernieuwing van de sociale leer bevestigen' want deze: 'vormen een bewijs van de blijvende waarde van de leer van de Kerk'.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.