MarktPlaza

De mooiste schepen van de KNSM - Arne Zuidhoek

26x bekeken
24 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,20

Omschrijving

Hardcover, uitgave 2008, 132 blz. boordevol zwart/wit foto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [C]

De Amsterdamse Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij n.v. (KNSM)
was de eerste grote stoomvaartrederij van Nederland (1856) en tevens de langstlevende.
In 1981 ging de onderneming op in de Nedlloyd. tot dat jaar behoorden KNSM-schepen met hun frisse, wit-zwarte rompen en gele, hooggetuigde masten tot de meest fraaie, jachtgelijke stoom- en motorvaartuigen ter wereld; gedurende de jaren '50 en '60 werden er in Nederland zoveel schepen voor de KNSM gebouwd dat het leek 'alsof zij als vanzelf groeiden'.
Vergeten zijn deze schepen niet. Er bestaat nog steeds een bloeiende personeelsvereniging die de herinnering aan de mooie schepen levendig houdt. Een van deze ex-KNSM'ers is Arne Zuidhoek, de samensteller van dit platenboek met luisterrijke afbeeldingen uit ruim een eeuw vracht- en passagiersvaart.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.