MarktPlaza

De mooiste schepen van de Holland-West-Afrika lijn -Zuidhoek

26x bekeken
25 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,20

Omschrijving

Hardcover, uitgave 2006, 144 blz. boordevol zwart/wit foto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [C]

Nederland voer al lang op de kusten van West-Afrika, maar heel opvallend tussen het geweld van de internationale vloot waren de knappe en verzorgde schepen van de Holland West-Afrika Lijn.
Eenheden van deze lijndienst werden ingebracht door rederijen als HSM, KPM, SMN en VNS en een groot aantal zeevarenden heeft dus jaren en jaren op de schepen in deze boeiende tak van de koopvaardij doorgebracht.
Voor het eerst zijn hier de schepen van de HWAL en hun bezigheden binnen kaft gebracht.
Arne Zuidhoek, zelf opvarende van een van die fraaie -kust-boten, beschrijft en illustreert de schepen en ook de typische facetten van deze dienst met trefwoorden als: mammy-chair, Duivelsbocht, Kroe-boys, riviervaren, malaria, wurgslangen.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.