MarktPlaza

Danielle Steel (On)mogelijk - Het wonder - Het debuut

90x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Danielle Steel (On)mogelijk Het wonder Het debuut

Paperback

(On)mogelijk

Sacha en Liam verschillen hemelsbreed van elkaar. Zij is weduwe en heeft een galerie in Parijs; haar weg naar het succes is over traditionele paden gegaan. De jonge, veelbelovende schilder Liam houdt er echter een wilde levensstijl op na. De passie voor kunst brengt hen samen.Kan Sacha haar reputatie bewaken in deze scandaleuze relatie? En hoe gaat Liam om met deze zelfbewuste en vastberaden vrouw?

Een drama in Liams familie lijkt beiden te dwingen tot een onmogelijk offer.

 Het wonder

Quinn Thompson, een gepensioneerd zakenman, wil de wereld rondzeilen om een nieuw leven te beginnen. Hij moet zijn verdriet verwerken.Ook Maggie, Quinns buurvrouw, heeft het moeilijk. Zij leeft teruggetrokken, na de zelfmoord van haar puberzoon en de scheiding van haar man.

Het is uiteindelijk de timmerman, Jack, die de twee eenzame mensen bij elkaar brengt. Er ontstaat een hechte vriendschap. Toch blijft Quinn bij zijn oorspronkelijke plan. Na de verkoop van het huis vertrekt hij op zijn zeilschip.

Maar een krachtige storm zal zorgen voor een hereniging met alles wat hem lief is.

 Het debuut

Olympia Crawford is succesvol als advocaat, haar tweede huwelijk met rechter Harry Rubinstein is gelukkig en ze heeft vier geweldige kinderen. Wanneer haar twee dochters worden uitgenodigd om zich te presenteren op het meest exclusieve debutantenbal van New York, ontstaat er een crisis in haar leven.Olympia koestert deze traditie, maar haar man Harry verafschuwt het aristocratische gebruik. Olympia zal deze kloof moeten overbruggen om de familie bij elkaar te houden.