MarktPlaza

Dacia Dokker - Van dCi 90 Stop&Start Essential - Nieuw

209x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: aug 2018 - 2019
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.956 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxBxH): 436 x 181 x 200 cm
Wielbasis: 281 cm
Inhoud laadruimte: 3.300 l
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 31-03-2022
Motorrijtuigenbelasting: € 75 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Derde remlicht
- ECO-modus
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting (AUX)
- Pack Airco
- Pack Comfort
- Pack Electrique
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- USB aansluiting
- Zijschuifdeur rechts
Let op: Onze voorraadmodellen zijn niet altijd op onze vestigingen aanwezig, vraag daarom naar de beschikbaarheid van uw gewenste model en uitvoering. U kunt hiervoor contact opnemen met onze medewerkers van het Fleetsales Team.
Ook de Dokker Van heeft de vertrouwde eigenschappen van het merk Dacia. Deze bedrijfswagen beschikt wat betreft betrouwbaarheid en robuustheid dan ook over alle vereiste kwaliteiten. Hij is onder de zwaarste omstandigheden getest en bleek daarbij overal tegen bestand te zijn.
Net als de andere leden van de Dacia-familie is ook de Dokker Van uitgerust met de bewezen technische oplossingen van de Renault Groep. Deze staan garant voor zijn solide karakter en prestaties.
Bovendien geldt voor de Dokker Van een garantie van drie jaar of 100.000 km. Met 750 kg* nuttig laadvermogen, een laadvolume van 3,3m3 en een laadlengte van 1,9 meter, is de Dacia Dokker Van de oplossing voor elke professional. Hij is betrouwbaar en degelijk en heeft een groot laadvermogen, waardoor allerlei materieel zonder problemen kan worden vervoerd. De standaard zijschuifdeur rechts vergemakkelijkt het laden en lossen. De laadvloer en zijwanden kunnen worden voorzien van beschermend materiaal. De Dokker Van behoudt, ook na intensief gebruik, zijn waarde.
Deze Dokker Van is extra voorzien van de volgende opties: het Pack Comfort, Pack Airco, Pack Electirc, multifunctioneel stuurwiel en een radio met bluetooth en MP3.
NIEUWE BEDRIJFSWAGENS:
Bovenstaande prijs betreft een rijklaarprijs excl. BTW/BPM voor nieuwe auto's inclusief transport- en administratiekosten, uitleg- en aansluiten connectiviteit, 0-beurt (eerste beurt), kentekenaanvraag en kentekenplaten, levenslange Renault Route Service, poetsen, recyclingbijdrage, registratiekosten, leges, lifehammer en tien euro brandstof.
Bovenstaande prijs is inclusief het afleverpakket 5. De kosten van het afleverpakket zijn optioneel en daardoor niet verplicht bij aankoop van deze bedrijfswagen. Er is keuze uit meerdere afleverpakketten, de inhoud van onze pakketten treft u aan op de laatste afbeelding van de advertentie.
Wilt u meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat dan kunt u gerust contact met ons opnemen via de weergegeven contactgegevens. U bent van harte welkom bij Munsterhuis, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
We doen er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo kloppend en actueel mogelijk voor u weer te geven. Fouten zijn echter nooit helemaal uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer deze informatie voor aankoop.