MarktPlaza

Renault Clio - TCe 100 Zen - Demo

535x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2019 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.603 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 173 x 144 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 16-07-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket Occasions A (zonder meerprijs): Standaard aflevering t.w.v. €0,- (Onvermijdbare kosten, inbegrepen bij de consumentenprijs) - APK minimaal 6 maanden - Auto wassen en stofzuigen - Controle vloeistoffen en op peil brengen - Kosten tenaamstelling - Registratiekosten - Technische inspectie - €10,- brandstof
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK
- Afleverpakket Occasions B (€ 595): Basis aflevering t.w.v. €595,- (Biedt de onderstaande extra's ten opzichte van de standaard aflevering) - APK minimaal 12 maanden - Beurt volgens fabrieksschema - BOVAG garantie 6 maanden - Eventuele vervanging van slijtagedelen (o.a. remmen of banden indien noodzakelijk) - Kosten tenaamstelling - Professioneel reinigen van exterieur en interieur - Registratiekosten - €25,- brandstof
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- Easy Link multimediasysteem met Apple Carplay en Android Auto
- Inductielader voor smartphone in het middenconsole
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Rijstrooksensor met correctie
- Verkeersbord detectie
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Apple Carplay & Android Auto
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- ECO-modus
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- MP3 aansluiting (AUX)
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- USB aansluiting
Het betreft hier een demonstratie auto. Vraag naar de beschikbaarheid en actuele kilometerstand. Deze auto word je aangeboden met de resterende fabrieksgarantie tot juli 2021.
De CLIO is vernieuwd en is nu nóg moderner en verleidelijker. De nieuwe look is direct herkenbaar aan de sensuele lijnen, het dynamische profiel, de prachtige gevormde zijkanten en de nieuwe, kenmerkende LED-verlichting. Uitgerust met onder andere Easy Park Assist, Traffic Sign Recognition System en Blind Spot Warning wordt rijden een fluitje van een cent.
Door de dynamische en moderne stijl is de nieuwe Renault CLIO direct herkenbaar. De vernieuwde Full LED-verlichting zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op de weg. De gloednieuwe Renault CLIO is een iconische compacte auto die op vele manieren kan worden aangepast en afgewerkt. Bijvoorbeeld met de hoogwaardige INITIALE PARIS-afwerking of de sportieve R.S. Line. Zo heb jij een auto die echt bij jou past.
Deze nieuwe Renault Clio in de uitvoering Zen is standaard voorzien van het nieuwe Easy Link multimediasysteem met Apple Carplay & Android Auto, airconditioning, elektrische ramen voor, LED Pure Vision koplampen, een rijstrookassistent met Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning. Verder is de auto extra voorzien van parkeersensoren achter en 16" lichtmetalen wielen 'Philia' met zwarte inleg.
Wij bieden deze auto aan inclusief het Standaard Afleverpakket, deze bestaan uit: een technische inspectie, minimaal 6 maanden APK, de auto wassen en stofzuigen, tenaamstellings- en registratiekosten en 10 euro brandstof. Op deze auto is de resterende fabrieksgarantie van toepassing.
Ook bieden we optioneel het Basis afleverpakket aan. De inhoud van dit pakket tref je aan op de laatste afbeelding van de advertentie.
Bovenstaande afleverpakketten zijn optioneel en daardoor niet verplicht bij aankoop van de auto. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de voorwaarden en mogelijkheden.
Voor meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat kun je gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Je bent van harte welkom bij Auto Munsterhuis BV, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van jouw keuze.