MarktPlaza

Daan Prudon - Lightcoach

136x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op naar het feestje van jouw toekomst!

195 pagina's

Loop jij ook weleens vast in het dagelijks leven? Wanneer hak je eindelijk eens die knopen door? Welke studie gaat het worden, hoe krijg je die promotie of die nieuwe baan? Wanneer begin je eindelijk eens aan dat boek dat je altijd al wilde schrijven? Of hoe leer je beter omgaan met je baas (of hij met jou)? De lightcoach neemt je mee op paden waarvan je vergeten was dat ze van jou waren. Raak geïnspireerd, gemotiveerd en krijg zicht op toekomstdromen waarvan je niet eens wist dat je ze had. En dat alles in een kort tijdsbestek; de lightcoach verspilt geen tijd, maar is snel en krachtig. Aan de slag!

De coach komt vaak pas in beeld als het ergens hapert in je carrière. Maar zou het niet veel beter en vooral leuker zijn als je al in een veel eerder stadium eens goed op een rij zet wat je nu eigenlijk wilt in het leven? Hoe komen jouw talenten goed tot hun recht? Met behulp van Lightcoach wordt dit heel gemakkelijk gemaakt. In dit praktische handboek van lightcoach Daan Prudon leer je overzien wat jij belangrijk vindt in het leven.

Met inspirerende voorbeelden van mensen die het hebben gedurfd om zaken anders aan te pakken. Vol praktische tips en trucs om meteen mee aan de slag te gaan. Op naar het feestje van je eigen toekomst!
Zelfhulpgids die mensen wil helpen bij het vinden van hun eigen pad volgens de (te?) snelle methode van Lightcoaching. De definitie van Lightcoaching luidt: 'Lightcoaching is een eigen wijze van begeleiding die je, kort en krachtig, luchtig met humor, snel tot de kern laat komen, waardoor jij op weg kunt naar het feest van je eigen toekomst'. Hoe kom ik waar ik wil zijn, is de vraag die Lightcoaching in een of twee sessies wil beantwoorden. In vijf hoofdstukken komen aan bod: identiteit, opgroeien naar volwassenheid, talenten benutten, wat wil ik? Ik wil keuzes maken!, en wat is Lightcoaching en wat kun je ermee? De informatie wordt afgewisseld met vele praktijkvoorbeelden, opdrachten, mediatips etc. De auteur past zijn methode toe in diverse omgevingen, zo is hij op evenementen en festivals te vinden om er zijn sessies te geven. Kleurige gids, vooral gericht op jongeren. De auteur (1969) is na vele functies nu zelfstandig coach en ondernemer.