MarktPlaza

Cynthia Victor Zoete wraak

90x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cynthia Victor Zoete wraak
Gebonden boek
Als haar man plotseling spoorloos verdwijnt, blijft Miranda alleen en zonder geld achter. Ze is wanhopig - totdat ze een gewaagde oplossing bedenkt. Maar haar plan werkt nog beter dan zijzelf kon vermoeden...
Miranda Schaeffer stopt al jarenlang al haar liefde en energie in haar huwelijk met Stephen. Ze is misschien wel niet meer zo aantrekkelijk als vroeger, maar ze houdt zielsveel van haar man en haar drie kinderen. Stephen en zij delen een groot geheim: onder de schuilnaam "Forrester" schrijft hij spannende, zeer succesvolle boeken, waardoor het gezin meer dan riant kan leven.
Maar voor Stephen is het huiselijk geluk niet langer genoeg. Hij wil graag een groots meeslepend leven leiden en ergert zich aan Miranda, die zich niet aan hun nieuwe dure levensstijl wil aanpassen. Bovendien voelt hij zich miskend omdat niemand weet dat hij de beroemde Forrester is.
Na een afschuwelijk ongeluk is Stephen plotseling spoorloos verdwenen. Miranda en de kinderen zijn kapot van verdriet, en hun situatie wordt wanhopig als blijkt dat er geen cent meer op hun rekening staat.
Maar Miranda laat zich er niet zomaar onder krijgen. Ze bedenkt een roekeloos plan...