MarktPlaza

Cynthia Victor Stille tranen

80x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cynthia Victor Stille tranen
Gebonden boek
Zij waren hartsvriendinnen - zo verschillend en toch zo hetzelfde. De alleenstaande Lainey Wolfe is weleens jaloers op het rijke gezinsleven van haar vriendin. En Farrell Cole maakt er geen geheim van dat zij Lainey vaak benijdt om haar vrijheid.
Natuurlijk was Lainey bereid om wettelijk voogd te worden van Farrells twee jonge kinderen. Tot het ondenkbare gebeurt en zij haar plechtige belofte plotseling in daden om moet zetten.
Na een vreselijk ongeluk, waarbij Farrell en haar man om het leven komen, neemt Lainey de negenjarige Tim en zijn jongere zusje Riley onder haar vleugels. Samen proberen zij hun grote verdriet te verwerken.
Dan komt Farrells lastige broer Penn bij hen wonen in het prachtige buitenhuis in Connecticut. Lainey heeft heel wat met hem te stellen, want de knappe Penn blijkt even verleidelijk als gevaarlijk.
En om de zaak nog erger te maken, begint Lainey zich af te vragen of de plotselinge dood van Farrell en haar man wel zo toevallig was als iedereen gelooft.
Terwijl Lainey een aantal schokkende onthullingen over het verleden van haar hartsvriendin op het spoor komt, realiseert ze zich dat zijzelf en de twee kinderen in levensgevaar verkeren...