MarktPlaza

Corsiva 880 cabin incl. vele opties

360x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer mooie antraciet grijze Corsiva 880 cabin met witte binnenschaal en cabin.De Corsiva 880 is perfect geschikt om heerlijk een dagje mee weg te gaan, of om een aantal dagen/weken mee op vakantie te gaan.
Het komt niet vaak voor dat er een boot is waar je zowel heel gezellig dagjes mee weg kan gaan én waar je goed en comfortabel op kan slapen. Meestal moet je dan op één van die twee comfort inleveren.
De Corsiva 880 heeft het allemaal. Rondom de bestuurder is een riante rondzit (elke bank is voorzien van kussens) waar je met vele vrienden heerlijk kan zitten.
En voorin de boeg is een cabin. Waar je comfortabel kan slapen. Maar ook is er een afgesloten toilet. Niemand die je ziet. En dat is (vooral voor de dames onder ons) wel een prettig idee.
De sloep is van bouwjaar 2014 en in 2015 te water gelaten. er staan nog geen 100 vaaruren op de teller.
Deze Corsiva 880 cabin heeft nieuw 80.000,- gekost, en wordt nu aangeboden voor 59.900,-
Hij is voorzien van vele opties, waaronder de volgende:Vetus 80 Pk diesel motorkoelkastdiverse opbergvakken onder de banken en een kastwalstroom2e service accu met diodebrugslaapgelegenheidkoelkastgascomfortMarkilux zit- en rugkussensetkabelaring van hoogwaardige kwaliteitcaptains chair220 vafgesloten toiletteakhouten tafeldouchecabrioletkap met uitristbare delen, daarmee ook als biminitop te gebruiken.antifoulinginbouw claxonboegschroefnavigatieverlichting voor en achterProductiejaar is 2014, 2015 voor het eerst te water gelaten. Bij Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Corsiva
Bouwjaar: 2014
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 8.3 meter
Conditie: Gebruikt