MarktPlaza

Corsiva 595 tender

89x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bezoek onze nieuwe showroom in Rijnsaterwoude op onderstaand adres. De Corsiva 595 tender is een zeer geliefd model uit de Corsiva lijn. De boot is ideaal geschikt om mee te cruisen maar ook om lekker mee te waterskien. Hij kan namelijk voorzien worden met een 60 Pk motor, maar ook met een 20 Pk of 30 Pk vaart hij al heerlijk. Met een 20 Pk is een vaarbewijs niet nodig.
De rugleuningen zijn aangenaam hoog en handig is de asymmetrische tafel, die tevens gebruikt wordt om het zonnedek te ondersteunen. Doordat het voordek wat is verlaagd hebben de mensen achterin goed zicht naar voren en de mensen voorin lekker veel zithoogte onder de buiskap.
Met een buitenboordmotor onzichtbaar weggewerkt in een strak vormgegeven romp is dit een betaalbaar alternatief voor de vele dieseltenders.
Met het bed voorin en de hoge kap kun je er zelfs in overnachten.
Compleet met de volgende opties:Diverse opbergvakkenKussenset, diamanteKabelaringStuurconsoleGroot RVS met zwart stuurwielBilgepompIpad houder (optioneel)Bekerhouders
Kijk voor de mogelijke motoren en eventuele extra opties op onze website www.verschuurwatersport.nl
Bij Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Corsiva
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 5.7 meter
Breedte: 2.2 meter
Conditie: Nieuw