MarktPlaza

Corsiva 565 New Age Tender

229x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bezoek onze nieuwe showroom in Rijnsaterwoude op onderstaand adres. De Corsiva 565 Tender is het nieuwste model van Corsiva.
De 565 tender is afgeleid van de zeer populaire Corsiva 590 Tender, welke beoordeeld wordt met maar liefst vijf sterren.
Het Corsiva 565 heeft net als de Corsiva 590 tender een heerlijke hoge rugleuning en een gezellige zit. Hij is enorm breed voor zijn lengte en is daardoor heel stabiel en heeft veel ruimte in de boot.
Het verschil is dat je bij de Corsiva 565 de motor er los achter kan hangen, waardoor hij heel goed te trimmen is. Ideaal wanneer u af en toe met ondiep water te maken heeft.
De Corsiva 565 tender is standaard voorzien van een tablet/ipad houder op het console.
Standaard uitrusting: Diverse opbergvakkenKabelaringDiamante kussenset, zit en rugkussensStuurconsoleStuursysteemStuurwiel, grootBilgepomp
Bij Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Corsiva
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 5.65 meter
Breedte: 2 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester