MarktPlaza

Copacabana Ananas Shotje | Ananas en rum

30x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wuivende palmbomen, witte stranden, een ondergaande zon en een cocktail in je hand. Met het Copacabana Ananas Shotje dwalen je gedachten meteen af naar een tropisch oord. Het zomerse shotje heeft een lekkere ananassmaak en is gemaakt op basis van rum. Erg leuk voor een feestje in de zomer of een themafeest. Al vinden mensen dit shotje zo lekker dat het eigenlijk altijd een goed idee is om de Copacabana Ananas Shotjes te bestellen.

De Copacabana shotjes met ananassmaak zijn verpakt in een doos van 25 stuks. Maar vergis je niet, die ben je zo kwijt! De flesjes kan je voorzien van jouw eigen etiket. Zo maak je meteen een goede indruk op jouw gasten. Elk PET flesje heeft een inhoud van 30 ml en heeft een veilige schroefdop.

Het Copacabana Shotje kan je laten voorzien van jouw eigen etiket. Het PET flesje is van een klein en handig formaat waar een mooi etiket op past. Zo kan je het shotje helemaal aanpassen aan jouw feest of evenement. Qua ontwerp kan je zelf bedenken wat je wilt hebben. Dat kan een foto zijn, maar ook een logo of een afbeelding, of een combinatie hiervan. Als je het ontwerpen liever aan ons overlaat, dan is dat ook mogelijk. Geef dan je wensen aan en wij maken het logo voor je. Zorg er altijd voor dat de bestelling betaald is voordat je de wensen of het ontwerp naar ons toestuurt. Dan kunnen we jouw bestelling direct verzenden wanneer deze klaar is. Stuur het ontwerp als de bestelling en de betaling voltooid is naar ons mailadres

De weergegeven prijs is voor de vijfentwintig Copacabana Ananas Shotjes inclusief het plaatsen van het gepersonaliseerde etiket en de BTW. Dat komt neer op minder dan 1 euro voor een shotje!

Bij Partydrink hebben we nog veel andere lekkere smaken shotjes in de aanbieding, waarvan je ook het etiket kan personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feestelijke Oranje Shotje, perfect voor Koningsdag of bijvoorbeeld het WK. Of heb je liever een Rum Cola mixje in de vorm van het Cola Rum Shotje. Deze shooter is bij iedereen geliefd.