MarktPlaza

Comfortina 38

179x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Snelle en comfortabele Comfortina 38.
Wederom een fraai voorbeeld van de bouwkwaliteiten van de Zweedse Comfortina werf. Ook deze 38 wordt gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking, praktische gebruiksgemak en bovengemiddelde zeileigenschappen.
De getoonde foto's zijn van het schip in wintermodus maar in het voorjaar wordt zij weer onderhandengenomen en alles weer spik en span gepoetst. Dit fraai gelijnde schip zal er alleen maar mooier op worden! Als u aan boord stapt en aan dek eens om u heen kijkt valt meteen op dat dit een schip is dat met liefde gebouwd is en waar kosten van ondergeschikt belang waren. Alles is fraai en robuust afgewerkt en uiteraard mag een teakdeck niet ontbreken op een Scandinavisch schip.
Aangekomen in de kuip zit u relatief diep voor veiligheid en beschutting. Een draai aan het stuurwiel geeft meteen een goed gevoel. Geen speling en lekker direct. Via een klein brugdek komt u middels een trapje in de salon. Hier wordt u ontvangen in een warme en nautische sfeer. De teak afwerking die u overal aantreft is niet alleen mooi maar doet ook zeer robuust aan.
Bij binnenkomst treft u aan stuurboord de kaartentafel aan en de toegang tot de natte cel. Aan bakboord is een ruim en praktisch kombuis. Aan deze kant is ook de toegang tot de achterhut met uiteraard tweepersoonsbed. Midscheeps is de comfortabele salon met aan beide zijden banken en een tafel in het midden. En in het voorschip is de tweede hut met ook hier een slaapplaats voor twee personen.
Verder treft u door het gehele schip voldoende opbergruimte aan voor uw bagage en proviand. Dat is een belangrijk detail want deze Comfortina 38 is niet alleen lekker schip voor een mooie dagje op het water of een familievakantie in de regio, dit schip leent zich ook uitstekend voor langere reizen. Robuust, stevig en snel met een fraai design zijn typische kenmerken voor een Comfortina en deze 38 is daar zeker geen uitzondering op.
Kortom, als u een robuust maar fraai afgewerkt schip zoekt met bovengemiddelde zeileigenschappen is deze Comfortina 38 zeker een aanrader. We horen u dan ook graag om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Uw jachtmakelaar is White Whale Willemstad.
Motor, electra, water
Draaiuren: urenteller defect
Warm water: op motor en walstroom.
Vuilwatertank & materiaal: niet aanwezig
Overig:
- saildrivemanchet origineel
Tuigage
Genua: 1997
Fok: 1997
Uitrusting
Ankerlier: ,geen ankerlier.
Extra gegevens:
Merk: Comfortina
Bouwjaar: 1997
Ligplaats: Stad aan het Haringvliet (NL)
Lengte: 11.65 meter
Breedte: 3.51 meter
Diepgang: 1.95 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 18
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: MD2040
Bouwjaar motor: 1997
Brandstof: Diesel
Vermogen: 40
Aandrijving: Saildrive
Tank: 100 l
Aantal cilinders: 3
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig