MarktPlaza

Colin Forbes Fataal verbond

168x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Colin Forbes Fataal verbond
Paperback
Paula Grey is in Wenen getuige van de moord op Norbert Engel, een belangrijk Duits staatsman: een gesluierde vrouw verlaat als laatste het gebouw, waarna Grey de politicus dood – vermoord – aantreft.
Een voor een worden de kopstukken van de West-Europese politiek vermoord, een stuurloos Europa achterlatend. Tweed, van de Britse geheime dienst, vermoedt dat dit het begin is van een machtsovername door een sinister Oosters verbond.
De spanning stijgt als Tweed, samen met zijn medewerkers Paula Grey en Bob Newman, naar Zürich vliegt waar een nieuwe moordaanslag plaatsvindt. En weer wordt een gesluierde vrouw gezien bij de plek des onheils.
Tweeds wanhopige speurtocht leidt naar een uitgestrekt gebied ten oosten van Wenen, naar een mysterieus dorp dat hem doet denken aan een even geheimzinnig dorp in Dorset. Vanaf dat moment is ook Tweed zijn leven niet meer zeker.
Als laatste wanhoopsdaad om achter de identiteit van het genootschap te komen dat verantwoordelijk is voor de gruwelen die in Europa plaatsvinden, infiltreert Paula in het verbond...