MarktPlaza

Cola Rum Shotje

17x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De cola en rum mix is toch wel een van de populairste mixjes! Ook wel de Baco genoemd. Een cola en rum mixdrank is een stoere drank die populair is bij zowel mannen als vrouwen. Nu is het populaire drankje ook in een shotflesje verkrijgbaar! Het Cola Rum Shotje is leuk om uit te delen of te verkopen op een klein of groot feest. Dit drankje is het hele jaar door gewild.

De mix van Cola en Rum komt oorspronkelijk uit Cuba, vandaar ook de naam Cuba Libre, voor de vergelijkbare cocktail. Het is een lekker fris, licht zoet drankje, die je weer energie geeft en die je dorst lest. Het Cola Rum Shotje is al dit in één shotje! Het Cola Rum Shotje is verpakt in een PET flesje met een draaidop. Elk flesje heeft een inhoud van 30 ml. Het flesje is veilig afgesloten met de schroefdop, die je ook weer makkelijk kan sluiten als je het shotje niet in één keer opdrinkt.

Ook het Cola Rum shotje is verkrijgbaar met jouw eigen etiket. Dat maakt het shotje nog leuker om uit te delen. Je kan er van alles op laten printen. Zoals een foto van de jarige, het logo van jouw bedrijf of een grappige tekst. Je mag het onderwerp zelf bij ons aanleveren, of geef aan wat je wilt hebben en wij maken het ontwerp voor jou. Je kan het etiket naar ons mailen. Zorg altijd dat de betaling is voldaan voordat je het etiket of jouw wensen opstuurt. Zodra je het etiket hebt goedgekeurd kunnen we de shotflesjes in enkele dagen leveren. Een shotflesje met gepersonaliseerd etiket is een echte eye-catcher op een feest.

De prijs die je betaalt voor het Cola Rum Shotje is inclusief het gepersonaliseerde etiket en omdat je de shotjes per 25 bestelt komt de prijs neer op slechts iets minder dan één euro voor een flesje. Zo kan je nog eens een rondje geven!

De Cola Rum Shotjes zijn verpakt per 25 stuks zodat je ze makkelijk kan bewaren en vervoeren.

Naast de heerlijke Cola Rum shotjes hebben we nog verschillende andere smaken die ook flesje verkrijgbaar zijn. Je kan ze allemaal voorzien van jouw eigen etiket. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feestelijke Oranje Shotje, perfect voor Koningsdag. Of van het populaire Aardbei shotje, met een bijpassende rode kleur. Geef je een groot feest? Dan is het leuk om verschillende smaken te combineren. Dan heb je voor ieder wat wils!