MarktPlaza

Claudette Halkes - Naaien Enzo

67x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

handwerken voor snelle Henkies

188 pagina's

Altijd al een echte Frans Molenaar, Hans Ubbink, Daryl van Wouw, Bas Kosters of Monique van Heist willen hebben? Met dit boekje kun je zélf aan de slag. In no-time maak je je eigen designerstuk. En het is niet alleen leuk, het is nog makkelijk ook. Met stap-voor-stap beschrijvingen heb je naaien, haken, breien, borduren en appliqueren zo onder de knie. En barsten jij, je kind en je huis binnenkort van de designerstuff.

Met (exclusieve) ontwerpen van: Frans Molenaar, Daryl van Wouw, Anne-Claire Petit, Hans Ubbink, Monique van Heist, Bas Kosters, Piet Paris, Dutch Design Bakery, Esthex, Gewoon, Stof enzo, Kiki Niesten, Ruby Brown, Kik-Kid, Elke van Raamsdonk, Heleen van der Wouden, Jacky-O, Kim Meertins, Annemarie van den Eerenbeemt en Agnes Pijpers.

Achtentwintig ontwerpen om zelf te maken, varierend van een simpele sleutelhanger tot een feestrok. Een aantal is van bekende mensen in de modewereld, zoals Frans Molenaar, Hans Ubbink en Monique van Heist. Het doel van deze uitgave is te laten zien dat handwerken niet iets is van vroeger, maar dat het gewoon leuk is om te doen en dat het echt niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Vijf van de meest voor de hand liggende technieken (breien, borduren, appliqueren, haken en naaien) worden beschreven met daarbij steeds vijf a zes ontwerpen. Bepaalde zaken zullen hun weg wel vinden, maar het is de vraag of iemand nog kan worden blijgemaakt met eierwarmers, theemutsen en pyjamazakken. Het geheel ziet er prima uit met onder andere bijpassende verhaaltjes in gekleurde kadertjes en eigentijdse, collageachtige kleurenfoto's. Door de instructiefoto's en duidelijke stap voor stap-beschrijving ook geschikt voor beginners. Een aantal patronen is op ware grootte afgebeeld.