MarktPlaza

Citroën Saxo - 1.1I SX Airbag bestuurder, Alarm klasse 1(startblokkering), Centrale deurvergrendelin

651x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterruitwisser en sproeier, Alarm klasse 1(startblokkering), Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Derde remlicht, Gordelspanners, Hoofdsteunen voor, Koplampen in hoogte verstelbaar, Toerenteller
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Citroen Saxo met 230670 kilometer op de teller, het bouwjaar is 1999. Met deze Citroen is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze Citroen profiteert u onder andere ook van: getint glas, bumpers in carrosseriekleur en neerklapbare achterbank.
De uitrusting van deze Citroen is met toerenteller en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Modelreeks: apr 1996 - okt 1999
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 374 x 162 x 137 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 162 km/u
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Autobedrijf Ceulen en Ko is gespecialiseerd in Citroen en Peugeot. Met een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden (vanaf 4500 euro) geleverd met Bovag garantie. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Ook bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-elektronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkoopprijzen worden geadverteerd incl. kosten Rij-klaarmaken