MarktPlaza

Citroën DS - 3 1.2 PURETECH BUSINESS Airco, Cruise control, ABS, EBD, Connected services, geen aflev

901x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2016 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.511 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 174 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- ABS en EBD
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Citroën DS 3 zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Het is een auto uit 2016, er staat 40891 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën DS 3 samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Autobedrijf Ceulen en Ko is gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Met een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden (vanaf 4500 euro) geleverd met Bovag garantie. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Ook bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-elektronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkoopprijzen worden geadverteerd incl. kosten Rij-klaarmaken