MarktPlaza

Citroën C4 Picasso - INTENSIVE 1.2 PURETECH 130pk H6 NAVI | CAMERA | LM-VELGEN

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.905 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 183 x 161 cm
Wielbasis: 279 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Meesturende koplampen
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Spoiler achter
- Spoiler voor
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Citroën C4 Picasso. We hebben het hier over een dealeronderhouden auto uit 2016 die 33910 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Met climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Citroën is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Citroën C4 Picasso. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.