MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - Feel PureTech 110pk NAVI | AIRCO | GRIPCONTROL | 17INCH

548x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
GVW: 1.565 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 194 x 153 cm
Wielbasis: 260 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 05-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Achterruitverwarming
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Android Auto
- Apple Carplay
- Audiobediening op het stuur
- AUX
- Bandenspanningscontrole
- Bluetooth & audio streaming
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (17)
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Snelheidsbegrenzer
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Met bluetooth met audiostreaming kunt u muziek draadloos afspelen. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.