MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.6 BlueHDi Business Plus

535x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2015 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 231 - 242 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airbags achter
- Airbags voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte te verstellen
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitentemperatuur meter
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Leren stuurwiel
- Lichtsensor
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Radio met usb aansluiting
- Ramen voor elektrisch bedienbaar
- Start/stop systeem
- Stuur axiaal verstelbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel bediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
De Citroën C4 Cactus is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Natuurlijk behoren dakrails, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. In deze Citroën kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, axiaal verstelbaar stuur, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
In de Citroën C4 Cactus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Het volgende onderhoud is bekend en afgestempeld in het onderhoudsboekje:
Bij 24.144 km in september 2017 heeft de auto een basis beurt gehad
Bij 49.848 km in mei 2018 heeft de auto een grote beurt gehad
Bij 73.258 km in december 2018 heeft de auto een beurt gehad
Bij 98.070 km in juli 2019 heeft de auto een beurt gehad
Al deze onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd door de Citroen dealer in Meppel.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Citroën voor een proefrit reserveren.
Geïnteresseerd in een aangeboden occasion van Vakgarage van der Veen? Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0513-620629 of whatsappen op 06-57300528 of e-mailen: info@vakgaragevanderveen.nl.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze occasions neem dan voor vertrek contact met ons op om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
De prijs is inclusief BTW (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft, deze zijn exclusief BTW). De prijs voor deze auto is inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij hanteren géén afleverkosten. Tegen een aantrekkelijke meerprijs kunt u onderhouds- en garantiepakketten afsluiten bij aanschaf van de door uw gekochte auto. Dit is uiteraard niet verplicht.
Inruil is bij ons altijd mogelijk. Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Maak dan een aantal foto's van uw huidige auto en stuur deze via Whatsapp of per mail. Graag ook eventuele schades fotograferen.
In onze moderne werkplaats kunnen wij de auto's vakkundig rijklaar maken. Wij kunnen per direct een verzekering voor u regelen zodat u onbezorgd weg kunt rijden in uw nieuwe auto. Vraag ook naar onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Tot ziens bij Vakgarage van der Veen. De koffie staat klaar laat het niet koud worden!