MarktPlaza

Citroën C3 Picasso - 1.2 PureTech Feel Edition 110pk | CLIMA | PDC | 1E EIGENAAR |

475x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 1.760 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 177 x 163 cm
Wielbasis: 254 cm
Topsnelheid: 186 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e eigenaar
- Achterruitverwarming
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Audiobediening op stuurkolom
- Automatisch inschakelende verlichting
- AUX
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Isofix
- Knieairbag(s)
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Snelheidsbegrenzer
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De panoramische voorruit loopt door tot in het dak. Hierdoor heeft u het gevoel alsof u in een cabrio rijdt - maar dan zonder de wind door uw haren. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Bluetooth met audiostreaming verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en signaal bij niet-gedoofde lichten is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.