MarktPlaza

Citroën C3 - Feel 1.2 PureTech 82pk | NAVI | CLIMA | P.HULP |

505x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.510 kg
Wielbasis: 254 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 30-11-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 7" touchscreen
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Achterruitverwarming
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Android Auto
- Apple Carplay
- Audiobediening op het stuur
- Audiobediening op stuurkolom
- Automatisch inschakelende verlichting
- AUX
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- DAB+ Radio
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Isofix
- Led-Dagrijverlichting
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Snelheidsbegrenzer
- Stop&Start systeem
- Telefoon
- Toerenteller
- USB / AUX
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook warmtewerend glas, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met dab-ontvangst, en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van climate control. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
LET OP, HET BETREFT HIER EEN COMPANY CAR. VOOR BESCHIKBAARHEID EN DE EXACTE KILOMETERSTAND KUNT U CONTACT OPNEMEN MET EEN VAN ONZE VERKOOPADVISEURS VIA 078 691 34 88.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.