MarktPlaza

Citroën Berlingo - Van GB 1.5 BlueHDi 130pk EAT8 L1 Driver | NAVI | CLIMA | CAMERA

518x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2018
GVW: 2.030 kg
Afmetingen (LxBxH): 440 x 185 x 184 cm
Wielbasis: 279 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 28-02-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren
- Airbags voor
- Apple Carplay en Android Auto
- Armsteun op bestuurdersstoel
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bedrijfswagenhoogte standaard
- Bedrijfswagenlengte medium
- Bekerhouders
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bijrijdersstoel
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare handrem
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lat om lat
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Rechter buitenspiegel
- Reclame (geplakt)
- Snelheidsbegrenzer
- Surround Rear Vision
- Telefoon
- Tiptronic
- Toerenteller
- Volledige scheidingswand met ruit
- Witte knipperlichten
- Zij- en acheruitrijcamera
- Zijschuifdeur rechts
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. Ook warmtewerend glas, witte knipperlichten, elektrische handrem, snelheidsbegrenzer, twee achterdeuren, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor horen tot de voorzieningen op deze auto.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
LET OP, HET BETREFT HIER EEN COMPANY CAR. VOOR BESCHIKBAARHEID EN DE EXACTE KILOMETERSTAND KUNT U CONTACT OPNEMEN MET EEN VAN ONZE VERKOOPADVISEURS VIA 078 691 34 88.
De getoonde prijs voor deze occasion is inclusief alle onvermijdbare kosten (kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW vrijwaring voor uw inruilauto) en het Mulder Basis Afleverpakket.
Het is mogelijk om het standaard Mulder Occasion Basis Afleverpakket uit te breiden naar het Comfort of Excellent Afleverpakket. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u bij de foto’s van deze occasion of op onze website.
Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons of vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere occasion? De Mulder Automotive Groep heeft altijd +/- 250 occasions op voorraad van diverse merken. U bent bij ons van harte welkom!
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.