MarktPlaza

Chique Meddens Suede Heren Bontmuts-Twee Joodse Keppeltjes+Witte Sjaal-Roze Rekbare Muts

276x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze Suede Heren Bontmuts heeft een doorsnede aan  de binnenkant van 57cm en op het etiketje staat 7 3/8 en 09. Heerlijke warme hoofdbedekking in Russssiche stijl met twee Bontflappen die ook de oren warmhouden. De Muts is éénmaal tijdens een wintersportvakantie gedragen en verkeert in Absolute Nieuwstaat. Gekocht in de Bijenkorf voor € 229,50 haalt u hem op in Rotterdam-West voor € 45,00. De verzendkosten via Post NL zijn € 7,25 met Track & Trace.

Twee Nieuwe Nooit Gedragen Keppeltjes die door Joodse mannen uit Eerbied worden gedragen. U haalt ze op in Rotterdam-West voor € 4,00. De verzendkosten via Post NL zijn € 2,88. De Nieuwe Ongedragen Witte Sjaal is 2 meter lang en 90 cm breed en heeft een moooie afgebieste rand met bolletjes. Voor € 3,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. Verzenden via Post NL komt op € 3,84.

De Roze Muts past altijd vanwege de rekbare stof, De Muts heeft een rand die  naar beneden geklapt ook de oren warm houdt. U haalt  hem op in Rotterdam-West voot € 2,50. De verzendkosten via Post NL zijn € 2,88