MarktPlaza

Chevrolet Volt - 1.4LTZ 2013 Navi DAB Leer Pdc Tel. Camera Usb 16"lm Ecc Cruise

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 2011 - feb 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 370 Nm
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 179 x 144 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 160 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,2 l/100km (1 op 83,3)
CO2 uitstoot: 27 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 112 - 126 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 16" LM velgen
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio installatie premium
- Automatische Verlichting
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Isofix
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- USB ingang
- Voorstoelen verwarmd
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Chevrolet Volt bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2013 en heeft een tellerstand van 118430 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. In deze Chevrolet profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het premium audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Chevrolet Volt is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.