MarktPlaza

Cecily von Ziegesar Altijd dichtbij

88x bekeken
5 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cecily von Ziegesar Altijd dichtbij
Paperback in uitstekende staat
Eindelijk komen we te weten hoe het Blair vergaat bij haar Engelse Lord. Zal zij voorgoed haar New Yorkse jetsetleven vaarwel zeggen en intrekken bij lord Marcus? En heeft zij zich werkelijk verzoend met Serena, die de hoofdrol in 'Breakfast at Fred's' voor haar neus wegkaapte? Serena krijgt het nog lastig met die rol. En waarom geeft haar tegenspeler, de verrukkelijke sterspeler Thaddeus, weinig sjoege als zij toch heel nadrukkelijk toenadering zoekt? Je leest het allemaal, want Gossip Girl is, zoals je weet, altijd dichtbij!
Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vrienden en ik er alles aan doen om ons imago van feestbeesten en shopverslaafden hoog te houden. Je weet wie we zijn en je mag het best toegeven: je zou willen dat je bij ons hoorde.
Het is zomer en die saaie examens zitten er eindelijk op. De komende maanden zijn gereserveerd voor de goede dingen in het leven: liefde, seks, roem én schandalen. S kaapt voor de neus van B het coolste vakantiebaantje weg: de hoofdrol in Breakfast at Fred's. B heeft wel wat anders aan haar hoofd: Ze is haar stoere Engelse lord M nagereisd. Zal hij vol voor haar gaan? Het wordt een wilde en woelige zomer, daar is geen twijfel over mogelijk...
Je weet dat je van me houdt,
Gossip Girl