MarktPlaza

Cathy Kelly Echt verliefd

78x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cathy Kelly Echt verliefd
gebonden boek in goede staat
Drie jonge vrouwen ondervinden dat er in een jaar tijd heel veel kan gebeuren…
Evie, de alleenstaande moeder van een rebelse tienerdochter, is van plan opnieuw te trouwen met de aardige Simon. Alles lijkt in orde, maar Evie is hopeloos romantisch. Ze blijft fantaseren over wilde mannen die haar willen veroveren – en die helemaal niet op Simon lijken.
Cara, Evie’s jongere zus, heeft een hele rits aanbidders. Cara is beeldschoon, heeft een geweldige baan en is nog lang niet van plan zich te binden. Tot wanhoop van Evie; want straks is het misschien te laat.
Olivia is Evie’s beste vriendin. Zij is getrouwd met een succesvolle zakenman, die wil dat ze thuisblijft. Ondanks de aanmoedigingen van Evie en Cara durft Olivia zich niet te verzetten tegen haar echtgenoot.
Met kerstmis komt iedereen bij elkaar. Evie’s vader heeft een grote verrassing in petto. Hij is van plan om opnieuw in het huwelijk te treden met een charmante weduwe. Het is nooit te laat om te doen wat je graag wilt, meent hij. Evie is jaloers. Tot een gast op het huwelijksfeest van haar vader een enorme opschudding veroorzaakt, waardoor haar leven voorgoed zal veranderen.