Catherine Coulter De wilde baron

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 62x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Catherine Coulter De wilde baron
Gebonden boek
Rohan Carrington, de vijfde baron van Mountvale, is verbijsterd. Hij heeft een brief ontvangen, waarin wordt beweerd dat zijn onlangs overleden, jongere broer er een maƮtresse op nahield. Maar zo was George helemaal niet! Hij was - in tegenstelling tot Rohan - een door en door fatsoenlijk en serieus persoon, zonder een greintje belangstelling voor aantrekkelijke vrouwen.
Rohan besluit de dame in kwestie met een bezoek te vereren. Tot zijn verbazing is de beeldschone Lady Susannah helemaal niet blij met zijn komst. Zij is in diepe rouw, wil met rust gelaten worden en is er ook niet op uit Rohans geldkist te plunderen. Toch kan Rohan het niet over zijn hart verkrijgen de tegenstribbelende Susannah zo maar in de steek te laten. Zeker niet als blijkt dat zij en haar jonge dochtertje - het kind van zijn overleden broer - in groot gevaar verkeren.
Rohan beseft dat hij verliefd aan het worden is op de hartveroverend mooie Susannah en haar voor altijd wil beschermen. Geheel tegen haar wil wordt ook Susannah overspoeld door een vurig verlangen naar deze nieuwe man in haar leven. Zal de baron van Mountvale eindelijk zijn wilde haren verliezen?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.