Carolyn Fireside Liefdes lange weg

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Carolyn Fireside Liefdes lange weg

Gebonden boek

Gaby Blake genoot met volle teugen van haar zorgeloze leventje. Ze was in welstand geboren en opgegeroeid, en had zich opgewerkt tot een van de meest gevraagde en gevierde fotomodellen van de Verenigde Staten. Toen ze Terry Barron ontmoette, een jong en succesvol schrijver, was ze hard op weg een superster te worden.Terry was kind aan huis bij beroemdheden. Hij bewoog zich net zo gemakkelijk in de sloppen van Brooklyn, waar hij geboren was, als in de salons van filmsterren, politieke kopstukken en miljonairs. Hij leerde Gaby hoe zij de spot kon drijven met de wereld van glitter en goud waar zij deel van uitmaakten, en er tegelijkertijd van te genieten.

Zij werden goede vrienden - zo goed zelfs dat zij er niet aan dachten verliefd op elkaar te worden, zo goed zelfs dat ze zelf niet begrepen hoe veel ze diep in hun harten eigenlijk van elkaar hielden.

Totdat er opeens iets gebeurde dat aan hun zorgeloze bestaan een abrupt einde maakte. Tot iets hen met de werkelijkheid confronteerde en hen met de neus op de feiten drukte... maar toen was het al bijna te laat.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.