MarktPlaza

Canton Your Duo/stick draadloos luidsprekersysteem NIEUW

75x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Canton YOUR-WORLD Starterpack duo/stickCanton Your-World is een op zichzelf staand draadloos geluidssysteem dat op elk moment verder kan worden uitgebreid. Zonder computernetwerk of ingewikkelde software. Dus echt plug-and-play en aangesloten in enkele minuten!


Nieuw in doos, van 590 euro voor 199euro, setprijs inclusief de stick!! 1mnd garantie

bestellen?
- reageer met naam en adres
- ontvang een IDEAL verzoek
- na betaling ontvangt u track and trace
Wil je muziek in de woonkamer, keuken, studeer- en slaapkamer, keuken of badkamer? Of misschien zelfs in het bedrijfspand? Met verschillende bronnen? In elke ruimte gelijktijdig dezelfde muziek (ook wel party-mode genoemd) of lokaal een eigen keuze bepalen?
Met Canton your-World kan dat.
Het starterpack your_Duo/your_Stick bestaat uit your_Duo, een paar stijlvolle actieve speakers (2 x 50W), en your_Stick. Beide luidsprekers hebben een eigen ontvanger en hoeven niet met elkaar verbonden te worden. Wordt geleverd met een afstandsbediening voor aan/uit, zender/bron keuze, volume, mute en met de basisfuncties om iPod/Phone te bedienen. Your_Stick is een USB adapter voor PC en MAC, voor draadloze overdracht van audiobestanden. Deze "dongel" beschikt ook over een extra 3,5mm jack audiobron ingang. Je kunt de your_Stick ook zonder PC en MAC gebruiken maar hebt dan wel een USB-voeding (5.0V-1000mA) nodig. Deze wordt niet standaard meegeleverd maar is overal verkrijgbaar. Hierdoor ontstaan nog meer mogelijkheden voor het aansluiten van audiobronnen via de 3,5mm jack. Dit is wat echt Plug & Play genoemd mag worden