MarktPlaza

Candelight HR nr 126 Melinda McRae Rivalen en minnaars

83x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Candelight HR nr 126 Melinda McRae Rivalen en minnaars
Rijkdom en ambitie hadden David Kimbrough tot in de hoogste Britse politieke kringen gebracht. Als zoon van een hertog was hij eraan gewend altijd te krijgen wat hij hebben wilde. Nu maakte hij een dame het hof die niet zo gemakkelijk te veroveren was, zich tegen hem verzette en hem gek maakte van verlangen.
De beeldschone, onconventionele en onbuigzame Julia Sydney vocht keihard voor het vrouwenkiesrecht. Hoewel arrestaties en hongerstakingen haar niet konden breken, leek ze toch niet opgewassen tegen David Kimbrough, een man die weigerde voor haar wil te buigen, de goede zaak waarvoor ze vocht beslist geen warm hart toedroeg en haar hart had gestolen.
In het roerige Engeland van rond de eeuwwisseling, toen vrouwen demonstreerden en mannen probeerden daar een eind aan te maken, waren Julia en David bittere rivalen en in het geheim geliefden. Als hun verhouding algemeen bekend werd, kon dat voor hen beiden de ondergang betekenen, maar wanneer ze samen waren kende hun hartstocht geen grenzen. Ze werden heen en weer geslingerd tussen alles waarin ze geloofden en alles wat ze nodig hadden: elkaar.