MarktPlaza

Candelight Hr 486 Teresa Medeiros Onbereikbare bruidegom

112x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Candelight Hr 486 Teresa Medeiros Onbereikbare bruidegom
Het tonen van goede manieren vond Carlotta Anne Fairleigh niet zo belangrijk - zelfs niet op de avond dat ze eindelijk haar debuut zou maken. Terwijl ze wachtte op haar entree, vroeg ze zich af wat er toch aan de hand was bij de buren - en het schijnbaar verlaten huis van Hayden St. Clair, de man met de lugubere bijnaam de 'Moordzuchtige Markies'. Het kon vast geen kwaad als ze even snel door het raam keek voordat de festiviteiten begonnen.
Natuurlijk eindigde dit laatste avontuur in een ramp, waardoor Carlotta's reputatie op het spel kwam te staan en ze opeens... verloofd was!
Even later was ze al op weg naar Cornwall in het gezelschap van de knappe, mysterieuze markies voor wie iedereen bang was. Toch was er iets opwindends - en verrassend teders - aan haar donkere, onbereikbare bruidegom en het verlangen in zijn ogen was onmiskenbaar. Maar voordat Lottie zich kon overgeven aan het verlangen in haar hart, moest ze de geheimen van Haydens verleden ontrafelen, hoe schandalig of gevaarlijk ze ook waren.