MarktPlaza

Candelight HR 466 Annette Blair De ladykiller

126x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Candelight HR 466 Annette Blair De ladykiller

pocket

Alexandra's grote droom ging in vervulling toen ze ten huwelijk werd gevraagd door de vijfde hertog van Hawksworth, de man op wie ze als kind al hevig verliefd was. Maar de ongelooflijk knappe, charmante en rijke Bryceson trouwde niet uit liefde met haar. Zodra het huwelijk was voltrokken, ging hij naar Frankrijk om te vechten tegen Napoleon. Bryceson sneuvelde bij de Slag van Waterloo en Alexandra bleef berooid achter omdat zijn vader hem had onterfd.
Twee jaar later stond ze op het punt om voor de tweede keer in het huwelijk te treden en wel met burggraaf Chesterfield, een oude rivaal van Bryceson. De ceremonie werd echter wreed verstoord door niemand minder dan de doodgewaande Bryceson, die ze in eerste instantie niet herkende - zo ernstig verminkt was hij.
Hoewel Alexandra dolblij was dat hij nog leefde, was ze niet van plan om meteen in zijn armen te vallen. Ze wilde hem laten zien dat ze niet langer een onzeker meisje was, maar een rijpe, hartstochtelijke vrouw die zijn liefde en trouw verdiende.