MarktPlaza

Candelight HR 265 Susan King Duivelskind

102x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Candelight HR 265 Susan King Duivelskind

Pocket

William Scott was bereid zijn leven op te offeren voor koning en vaderland. Toen een mysterieus zigeunermeisje de zieke koning te hulp schoot, stemde William ermee in met haar te trouwen teneinde haar voor een ongewenst huwelijk te behoeden. Maar het was slechts een vluchtige belofte die hij niet van plan was na te komen.
Ondanks haar verpletterende schoonheid en haar talent om tarotkaarten te lezen en de toekomst te voorspellen, had Tamsin Armstrong nogal een lage dunk van zichzelf. Wat haar betrof, was ze een pechvogel van wie niemand hield. Toen de aantrekkelijke Schot haar een haastig huwelijksaanzoek deed, verlangde haar eenzame hart naar een toekomst in zijn armen.
Met de toekomst van Schotland in hun handen en het nodige gevaar op hun pad, riskeerden William en Tamsin hun leven om hun koningin, die nog maar een baby was, te redden - en gaven zich over aan een allesverterende hartstocht, een inspirerende liefde, die noch door spelingen van het lot noch door tegenslag vernietigd kon worden.