Candelight HR 23 Heather Graham Tussen twee vuren

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Candelight HR 23 Heather Graham Tussen twee vuren
In 1861 stond Amerika op het randje van een burgeroorlog. De zuidelijke staten wilden zich afscheiden en onafhankelijk worden. De staat Virginia twijfelde nog. Zo ook de onafscheidelijke broers Jesse en Daniel Cameron. Moesten ze partij kiezen voor het zuiden, net als bijna al hun vrienden en familieleden, of moesten ze samen met de noordelijke staten strijden tegen de onmenselijke slavernijpraktijken?
Voor de knappe Kiernan Mackay was het zo klaar als een klontje. Zij stond onvoorwaardelijk aan de kant van de 'rebellen', net als haar toekomstige echtgenoot Anthony Miller. Maar ook Kiernan moest een belangrijke beslissing nemen. Want de knappe, rauwe en onweerstaanbare kapitein te paard Jesse Cameron dreigde haar hart te stelen.
De oorlog zette alles op zijn kop. Families werden in tweeën gescheurd en geliefden moesten afscheid nemen. En terwijl overal werd geschoten, leek ook de liefde tussen Jesse en Kiernan onder vuur te worden genomen. De oorlog ging zijn tol eisen en momenten van ongekend geluk werden afgewisseld met dramatische gebeurtenissen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.