MarktPlaza

Candelight HR 23 Heather Graham Tussen twee vuren

108x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Candelight HR 23 Heather Graham Tussen twee vuren
In 1861 stond Amerika op het randje van een burgeroorlog. De zuidelijke staten wilden zich afscheiden en onafhankelijk worden. De staat Virginia twijfelde nog. Zo ook de onafscheidelijke broers Jesse en Daniel Cameron. Moesten ze partij kiezen voor het zuiden, net als bijna al hun vrienden en familieleden, of moesten ze samen met de noordelijke staten strijden tegen de onmenselijke slavernijpraktijken?
Voor de knappe Kiernan Mackay was het zo klaar als een klontje. Zij stond onvoorwaardelijk aan de kant van de 'rebellen', net als haar toekomstige echtgenoot Anthony Miller. Maar ook Kiernan moest een belangrijke beslissing nemen. Want de knappe, rauwe en onweerstaanbare kapitein te paard Jesse Cameron dreigde haar hart te stelen.
De oorlog zette alles op zijn kop. Families werden in tweeën gescheurd en geliefden moesten afscheid nemen. En terwijl overal werd geschoten, leek ook de liefde tussen Jesse en Kiernan onder vuur te worden genomen. De oorlog ging zijn tol eisen en momenten van ongekend geluk werden afgewisseld met dramatische gebeurtenissen.