MarktPlaza

Cambridge DAC MAGIC XS V2 hoofdtelefoonversterker Nieuw!

206x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Cambridge Audio DacMagic XS V2 is een geniale, draagbare D/A-converter (DAC) die perfect is voor iedereen die onderweg naar muziek op zijn laptop luistert.

Hij is niet veel groter dan de luciferdoosjes die het café om de hoek verkoopt, maar met een goede hoofdtelefoon klinkt de muziek echt hemels.

Je hoeft je muziek dus niet meer door een waardeloze ingebouwde geluidskaart en een onbetrouwbare hoofdtelefoonuitgang van je laptop te persen. Stop gewoon de handige kabel van de DacMagic XS in een USB-uitgang en sluit je hoofdtelefoon aan op de minijackuitgang van de converter.

Klaar is Kees, en nu maar luisteren naar een kristalhelder, supergedetailleerd en dynamisch hifi-stereogeluid, of het nu gaat om je eigen muziekverzameling, streaming-services, films of wat dan ook.

De geluidskwaliteit van de DacMagic XS V2 is vergelijkbaar met die van veel duurdere producten. Hij heeft bovendien een handige, ingebouwde volumeregelaar zodat je niet steeds je laptop hoeft te pakken als je het geluid harder of zachter wilt zetten.

De DacMagic XS V2 is stevig gebouwd, maar elegant, afgewerkt in zwart, geborsteld aluminium. Inclusief etui en een USB-kabel van 10 cm.

hifistudio79 voor uw portable dac hoofdtelefoonversterker