MarktPlaza

Calpe, Costa Blanca, Appartement 1°lijn, Playa de La Fossa, (midden tussen Peñon en Esmeralda hotel)

607x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement met schitterend uitzicht
Een ruime eetkamer met televisietoestel en sateliet ontvangst van TV-Vlaanderen (alle Vlaamse kanalen zijn te ontvangen, o.a. VRT, VTM, VT4 enz…). Video is ook ter beschikking + een radio/CD-speler.
Een volledige keuken met oven, grote koelkast met diepvries, gaskookplaat, dampkap, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat en alle benodigde kookmateriaal+ wasmachine. Niets ontbreekt.
Het tweepersoonsbed heeft een degelijke matras, er zijn voldoende kussens, dekens en eventueel dekbedden aanwezig. Er moet steeds gebruik gemaakt worden van de matrasbeschermers ter plaatse.
De tweede slaapkamer bestaat uit een 1-persoonsbed (0.90m x 2.00m) plus een groot stapelbed. (voor 3 pers (beneden 1.40m x 2.00m, boven 0.90m x 2.00m))
Lakens en kussenslopen dienen zelf meegebracht te worden of kunnen ter plaatse gehuurd worden.
Een badkamer met toilet, lavabo en douche.
De woonkamer geeft uit op een groot terras met mooi frontaal zicht op zee en de bergen.
Achter het appartementsgebouw is er eventueel mogelijkheid om een afgesloten parkeerplaats te huren.
Een supermarkt "Mas y mas" is aan de achterzijde van de building gesitueerd, daardoor hoef je nooit ver te lopen om boodschappen te halen.
Vooraan is er alleen een wandeldijk, zonder autoverkeer, en het aansluitende strand zodat dit ook zeer veilig is voor kleinere kinderen, met een fijn zandstrand wat heel langzaam dieper wordt.
Bereikbaarheid: Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die of op Valencia of op Alicante vliegen: Calpe ligt eigenlijk ongeveer middenin deze beide steden qua afstand zodat beide bestemmingen mogelijk zijn: Low-cost maatschappijen zijn Vueling, Ryan air, of Jet air.Vueling
Prijzen volgens periode, gaande vanaf 300€/wk tot 680€/week in het hoogseizoen + 50€ eindschoonmaak en verbruik electr. 0.315€/Kw. (tarief ter plaatse)

Mogelijkheid vr Wifi, onbeperkte en aan hoge snelheid.

nog slechts enkele periodes vrij