MarktPlaza

Calpe, App op zeedijk zelf, lateraal zeezicht, met groot terras, Playa de Levante

589x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement met alle comfort. in Primum
Een ruime eetkamer met televisietoestel en sateliet ontvangst van TV-Vlaanderen (alle Vlaamse kanalen zijn te ontvangen, o.a. VRT, VTM, VT4 enz…). Video is ook ter beschikking + een radio/CD-speler.
Airco en wasmachine
Een volledige keuken met oven, grote koelkast met diepvries, gaskookplaat, dampkap, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat en alle benodigde kookmateriaal. Niets ontbreekt.
Het tweepersoonsbed heeft een degelijke matras, er zijn voldoende kussens, dekens en eventueel dekbedden aanwezig. Er moet steeds gebruik gemaakt worden van de matrasbeschermers ter plaatse.
Lakens en kussenslopen dienen zelf meegebracht te worden of kunnen ter plaatse gehuurd worden.
Een badkamer met toilet, lavabo en inloopdouche.
De woonkamer geeft uit op een groot terras met mooi zijzicht op zee en op de achterliggende bergen.
Achter het appartementsgebouw is er eventueel mogelijkheid om een afgesloten parkeerplaats te huren.
Een supermarkt "Mas y mas" is aan de achterzijde van de building gesitueerd, daardoor hoef je nooit ver te lopen om boodschappen te halen.
Vooraan is er alleen een wandeldijk, zonder autoverkeer, en het aansluitende strand zodat dit ook zeer veilig is voor kleinere kinderen, met een fijn zandstrand wat heel langzaam dieper wordt.
Een grote slaapkamer (afmetingen bed 1.80m x 2.00m) + apart gedeelte met 2 1persoonsbedden van elk 0.90m x 1.80m + eventueel zetelbed
Bereikbaarheid: Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die of op Valencia of op Alicante vliegen: Calpe ligt eigenlijk ongeveer middenin deze beide steden qua afstand zodat beide bestemmingen mogelijk zijn: Low-cost maatschappijen zijn Vueling, Ryan air, of Jet air.

Huurprijs volgens periode gaande van 250€/wk in laagseizoen tot 550€/wk in hoogseizoen + eindschoonmaak 50€ en elctriciteitsverbruik aan tarief ter plaatse 0.315€/Kw

Mogelijkheid tot onbeperkt en hoge snelheid Wifi

mail gerust voor meer info.