MarktPlaza

Caligula de Waanzinnige Keizer+I Love You Phillip Morris+50 Ways of Saying Fabulous+The Young Lions.

135x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen, mede daardoor zijn ze in een Absolute Nieuwstaat.

Caligula is de Ongesensureerde Erotische speelfilm over het leven van deze waanzinnige Romeinse Keizer met o.a. John Gielgud. De speelduur is 2 uur en 36 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u meer over de inhoud van dit bizarre verhaal. Voor € 2,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

I Love You Phillip Morris is een Komisch Gay Drama met een speelduur van één uur en 42 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. Voor € 1,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

50 Ways of Saying Faboulous werd bekroond tijdens het London Gay & Lesbian Festival. De speelduur is één uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling en op de zesde foto leest u meer over de inhoud. Voor € 1,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

The Young Lions met Marlon Brando in de hoofdrol is één van de beste W.O II films die er ooit zijn gemaakt. De speelduur is 2 uur en 40 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto leest u meer over deze toch wel provocerende film. Voor €1,75 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

Neemt u alle hier genoemde DVD's tegelijk over dan haalt u ze op in Rotterdam-West voor € 6,00. Het verzenden met Post NL is dan € 4,60 met Track & Trace.