MarktPlaza

Cadeaukaartjes bedankt juf uiltje A7 - 50 stuks gratis verzenden

124x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cadeaukaartjes bedankt juf uiltje A7 - 50 stuks

Allerleileuks webshop altijd een track & trace van uw bestelling


Leuke kleine enkele cadeaukaartjes met leuke tekst bedankt juf met lief uiltje. Leuk als cadeau kaartje of decoratie kaartje voor het einde schooljaar om de juffen te bedanken. Geef eens een bijzonder kaartje weg, altijd een leuk idee. Verzamel verschillende quotes en hang ze aan een leuk kaartenrek. Maat kaartjes ca. 10.5x7.4cm A7 formaat. Gedrukt op 350 grams off white karton. Achterkant is blanco. Beide zijden gecoat met een lichte glans (zit meer tegen mat aan dan glossy) en is goed schrijfbaar. Is geschikt om op te schrijven, maar duurt paar seconden voordat het goed droog is (vlekt dus een beetje als je er te snel overheen gaat). Karton is FSC Mix en heeft een EU Ecolabel. De kaarten worden uiteraard zonder watermerk geleverd. Prijs is per 50 stuks.

De kaartjes zijn ook een leuk en voordelig product voor wederverkoop en wholesale. Bekijk de staffelprijzen, meer kopen is nog voordeliger! En ook nog eens gratis verzenden!
Staffelprijzen zijn als volgt: 50 stuks = €14.95 / 100 stuks = €20 / 200 stuks = €30 / 500 stuks = €45
Levertijd ca. 2 werkdagen.

Hippe wenskaarten, papierwaren en stationary voor iedereen | Allerlei leuks webshop

Ben je ook een liefhebber van kaarten met een leuke boodschap of statement? Of misschien heb je een leuke webshop of winkeltje en zoek je nog naar unieke kaarten om te verkopen? De leukste hippe en trendy zwart wit kaarten, knipvellen en stationery tegen scherpe prijzen vindt je bij allerleileuks.nl. Niet alleen leuk voor jezelf om te versturen, maar ook zeer geschikt voor wederverkoop en wholesale. Bij allerleileuks.nl koop je ook leuke cadeaukaartjes om bijvoorbeeld je eigen gemaakte werkjes helemaal mee af te maken. Of gebruik ze bij je marktverkoop, om je klanten een leuk extraatje te geven. Want wat is er nu leuker dan handgemaakte spulletjes te verkopen met je eigen persoonlijke touch! Met onze mooie knipvellen maak je bijzondere homedecoratie en met onze leuke kaartjes kun je mooi inpakken en uitdelen voor allerlei gelegenheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Baby kraamcadeautjes, bruilofts bedankjes, traktaties voor verjaardagen of een mooi bijzonder cadeau inpakken voor die ene speciale vriendin. Wij hebben een uniek en groot assortiment aan wenskaarten en tekst en quote kaarten. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een leuke wenskaart, en mooie en grappige quote kaarten om iemand even een steuntje in de rug te geven, of gewoon als aardigheidje. We designen de kaarten zelf en proberen steeds weer vernieuwend en verfrissend te zijn.

groothandel partij goedkoop kaartje kaarten kaart