MarktPlaza

Bust the trust game / Anti spel / Anti monopoly - NIEUWSTAAT

420x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Dit spel stamt uit de kortstondige periode dat het Ralph Anspach verboden was om de naam Anti-Monopoly te voeren. Daarom heeft deze "vechter tegen het Charles Darrow verzinsel" in Amerika een 40.000 spellen Anti-Monopoly van de markt moeten halen. Hij ging voort met hetzelfde spel onder de naam anti.

De grondgedachte van het spel is een einde te maken aan de monopolistische praktijken van de 3-maatschappijencombinaties op het bord. Dit wordt ook wel trustbusting (Trustbreken) genoemd en de spelers heten dan trustbusters. De winnaar is de speler die aan het einde van het spel het hoogste aantal social-credit punten en euro's heeft gehaald.

Voor 2 tot 6 spelers.

Inhoud van de doos: 1 geplastificeerd spelbord, 2 dobbelstenen, 11 social-credit biljetten, 36 briefkaarten, 6 pionnen in 6 kleuren, fiches, biljetten van 50, 100 en 500 euro. En niet te vergeten de spelregels / handleiding in Nederlands en Frans.

De originele doos (met plastic inlage) heeft lichte gebruikssporen. De inhoud is in nieuwstaat.

Voor deze tweetalige versie (Frans en Nederlands) van het Anti .. jeu - game - spel - spiel , ref. 212 van Hanky Panky betaalt u slechts 10,00 euro (exclusief verzendkosten)

Misschien zit er bij mijn andere advertenties nog iets wat u kunt gebruiken.